Αφιερωμα: TRAVIAN - Το Μεγαλυτερο online παιχνιδι στρατηγικης

Αφιέρωμα στο παιχνίδι που παίζουν 80.000 Έλληνες!!!
Το TRAVIAN είναι ένα δημοφιλές παιχνίδια browser. Στο TRAVIAN σαν παίκτης, θα κτίσεις την δική σου αυτοκρατορία, θα φτιάξεις έναν ισχυρό στρατό και θα πολεμήσεις με τους συμμάχους σου για την κατάκτηση του server.

Το TRAVIAN παίζεται δωρεάν και δεν χρειάζεται επιπλέον λογισμικό ή downloads!
ΠΑΙΞΤΕ ΤΩΡΑ :  Πατήστε εδώ

Το χωριό σας μπορεί να είναι κάπως έτσι μια μέρα και να είναι το αρχικό σημείο της τεράστιας αυτοκρατορίας σας.
Το ξύλο, ο πηλός, το σίδερο και το σιτάρι είναι οι ζωτικές πρώτες ύλες που θα τροφοδοτήσουν την οικονομία του χωριού σας και θα ταΐσουν τους κατοίκους σας. Θα σας παρέχουν τα κατάλληλα υλικά για την καταστροφή και τον πόλεμο. Με αυτές τις πολύτιμες ύλες μπορείτε να εκπαιδεύσετε έναν παντοδύναμο κατακτητικό στρατό.
Μπορείτε να στείλετε τον ήρωα σε περιπέτειες, όπου θα πρέπει να αντιμετωπίσει μεγάλους κινδύνους και να περάσει δύσκολες δοκιμασίες. Αν ο ήρωας επιτύχει, μπορεί να φέρει κάτι πολύτιμο πίσω.
Για να γίνει δυνατό και παραγωγικό, το χωριό σας θα χρειαστεί μεγάλο αριθμό κτιρίων. Στην αρχή διαλέξτε προσεκτικά τι θέλετε να κατασκευάσετε, καθώς οι ύλες δεν είναι πολλές.
Εξερευνήστε τις γύρο περιοχές σας για να γνωρίζετε τους γείτονές σας. Μπορείτε να δοκιμάσετε το μονοπάτι της ειρήνης ή να ξεκινήσετε πόλεμο και να κατακτήσετε τις γύρο περιοχές. Μπορεί να υπάρχουν πλούσιες οάσεις κοντά σας. Κατακτήστε τις και θα κερδίσετε αξιόλογα προτερήματα, αλλά να προσέχετε πάντα τα άγρια ζώα που τις κατοικούν.
Θα ήταν σοφό να εκπαιδεύσετε τον στρατό σας νωρίς, ώστε να μπορέσετε να αμυνθείτε και να επιτεθείτε σε άλλους. Έτσι μπορείτε να κλέψετε ύλες και να κτίσετε την αυτοκρατορία σας γρηγορότερα.

ΔΕΣ ΕΔΩ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!
Φυλετικές Μάχες
War 2 ΣΕΙΡΗΝΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥ
Urban
Rivals
GREPOLIS
THE WEST
Travian