Αφιερωμα : φυλετικες μαχες!

Οι Φυλετικές Μάχες είναι ένα on-line παιχνίδι που παίζεται στον μεσαίωνα. Ο κάθε παίκτης ελέγχει ένα χωριό και επιδιώκει δόξα και δύναμη.
Πώς λειτουργεί το παιγνίδι:
Στην αρχή χρειάζεσαι ένα πράγμα: Πόρους. Το ξυλουργείο παράγει ξύλο, το λατομείο πηλό και το ορυχείο σίδερο. Όσο αναβαθμίζεις αυτά τα κτίρια τόσο περισσότερους πόρους παράγουν. Τις πρώτες μέρες ο παίκτης πρέπει να συγκεντρωθεί στην παραγωγή πόρων. Εκτός από την παραγωγή πόρων πρέπει και να προστατεύεται από τους κλέφτες. Μπορούν να επιτεθούν και να κλέψουν του πόρους που παράγει κανείς με τόσο κόπο. Κάθε παίκτης πρέπει να προστατευτεί. Να μεγαλώσει την κρυψώνα του είναι μια επιλογή. Όσο μεγαλύτερη κρυψώνα έχει κανείς τόσο περισσότερους πόρους μπορεί να κρύψει εκεί, και τότε δεν μπορούν να τους δουν οι εχθροί. Όταν έχει τελειώσει ο παίκτης με την αρχική παραγωγή πόρων μπορεί να αρχίσει το εμπόριο και την κατασκευή στρατευμάτων. Κάθε παίκτης πρέπει επίσης να προσπαθήσει να μπει σε μια φυλή ή να κατασκευάσει μια δικιά του φυλή. Μια φυλή μπορεί να προστατεύσει από κλέφτες και να εγγυηθεί καλύτερο εμπόριο πόρων.
Το παιγνίδι επιτρέπει στον παίκτη μεγάλες χρονικές διακοπές.

Χαρακτηριστικό είναι ότι μπορείς να δίνεις μια εντολή στο παιγνίδι, συνεχίζεις τη δουλειά στο γραφείο και μετά από 1 ή 2 ώρες ξαναπαίζεις χωρίς να χάσεις τη συνέχεια.

Δοκίμαστε το εδώ


ΔΕΣ ΕΔΩ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!
Φυλετικές Μάχες
War 2 ΣΕΙΡΗΝΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥ
Urban
Rivals
GREPOLIS
THE WEST
Travian