Τα 10 καλυτερα παιχνιδια στο PC χωρις εγκατασταση!

Οn-line παιχνίδια. Περάστε διασκεδαστικά τις ελεύθερες ώρες.
Όλοι λίγο πολύ τσακίσαμε τα χωραφάκια μας στο Farmville, και κυνηγήσαμε μαφιόζους στο Mafia Wars… Τώρα ήρθε η δεύτερη γενιά Browser Games που πραγματικά είναι ανυπέρβλητα.
Με 1,000,000 έλληνες να παίζουν… θα μείνεις εσύ χωρίς να δοκιμάσεις έστω και λίγο?
Δες τα:


Travian

Το TRAVIAN είναι ένα δημοφιλές διαδικτυακό παιχνίδι. Στο TRAVIAN σαν παίκτης, θα κτίσεις την δική σου αυτοκρατορία, θα φτιάξεις έναν ισχυρό στρατό και θα πολεμήσεις με τους συμμάχους σου για την κατάκτηση του server. Δεν θέλει πολύ ανάλυση το ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΟΛΩΝ των Online παιχνιδιών ... με 5,000,000 παίκτες παγκοσμίως και 80,000 μόνο στην Ελλάδα είναι το MUST για να το δοκιμάσεις Δοκίμασε το:

Φυλετικές Μάχες

Οι Φυλετικές Μάχες είναι ένα on-line παιχνίδι που παίζεται στον μεσαίωνα. Ο κάθε παίκτης ελέγχει ένα χωριό και επιδιώκει δόξα και δύναμη. Παίζουν 45,989 Έλληνες Δοκίμασε το:

GREPOLIS
Το browsergame που διεξάγεται στην Αρχαιότητα. Χτίσε μεγαλοπρεπείς πόλεις, δημιούργησε ισχυρές συμμαχίες, εκμεταλλεύσου τη δύναμη των θεών, κατέκτησε τον κόσμο! Grepolis είναι ένα παιχνίδι στρατηγικής βασισμένο στην ελληνική μυθολογία. Μέ πολλά μυθολογικά στοιχεία είναι ένα παιχνίδι για να περνάς όμορφα την ώρα σου! 59.000 έλληνες έχουν ήδη εμπλακεί στα δίχτυα του... Με βασικό Ατου την ελληνική μυθολογία έχει συναρπάσει τον κόσμο. Ειδικοί κόσμοι αρχαρίων θα σε βοηθήσουν στα πρώτα βήματα! Δοκιμασε το:



THE WEST

Ανακάλυψε νέες περιοχές και ζήσε συναρπαστικές περιπέτειες και μονομαχίες! Η Δύση σε περιμένει! Παίκτες 8,000 Ελλάδα Δοκίμασε το
Urban Rivals

To πιο δημοφιλές δωρεάν on-line παιχνίδι καρτών και στρατηγικής, με περισσότερους από 12.500.000 παίχτες σε όλο τον κόσμο, πλέον και στα ελληνικά. Δώστε έξυπνες και σκληρές μάχες και κατακτήστε την κορυφή του urban-rivals.com Δοκίμασε το :


War 2 ΣΕΙΡΗΝΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥ


Το WAR2 ΣΕΙΡΗΝΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥ είναι τo πρώτο ελληνικό online παιχνίδι στρατηγικής με θέμα το B Παγκόσμιο Πόλεμο. Δοκιμασε το :



ΔΕΣ ΕΔΩ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!
Φυλετικές Μάχες
War 2 ΣΕΙΡΗΝΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥ
Urban
Rivals
GREPOLIS
THE WEST
Travian