Αφιερωμα: Grepolis. Το παιχνιδι των θεων


Συνεχίζουμε το αφιέρωμα μας στα δωρεάν online παιχνίδια με το Grepolis. Το Grepolis είναι ένα online παιχνίδι στρατηγικής.  Ο στόχος του παίκτη είναι να χτίσει μια ολόκληρη μητρόπολη ξεκινώντας όμως από μία μικρή πόλη (η αρχαία ελληνική «Πόλις»). Οι παίκτες συνεργάζονται μεταξύ τους, οργανώνουν στρατούς και κατακτούν μακρινά νησιά. Στην περιπέτειά τους αυτή προς την τιμή και τη δόξα, πρέπει επίσης να φροντίσουν τους Θεούς από την αρχαιοελληνική μυθολογία: το Δία, την Ήρα, την Αθηνά και τον Ποσειδώνα, καθώς αυτοί θα ορίσουν την μοίρα τους.

1,7 εκ. παίκτες από πάνω από 150 χώρες έχουν ήδη συμμετάσχει στο παιχνίδι, το οποίο είναι διαθέσιμο σε 15 γλώσσες μεταξύ των οποίων φυσικά και τα ελληνικά.  Ραντεβού λοιπόν στο Grepolis.


ΔΕΣ ΕΔΩ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!
Φυλετικές Μάχες
War 2 ΣΕΙΡΗΝΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥ
Urban
Rivals
GREPOLIS
THE WEST
Travian

Αφιερωμα: TRAVIAN - Το Μεγαλυτερο online παιχνιδι στρατηγικης

Αφιέρωμα στο παιχνίδι που παίζουν 80.000 Έλληνες!!!
Το TRAVIAN είναι ένα δημοφιλές παιχνίδια browser. Στο TRAVIAN σαν παίκτης, θα κτίσεις την δική σου αυτοκρατορία, θα φτιάξεις έναν ισχυρό στρατό και θα πολεμήσεις με τους συμμάχους σου για την κατάκτηση του server.

Αφιερωμα : The WEST


Ανακάλυψε νέες περιοχές και ζήσε συναρπαστικές περιπέτειες και μονομαχίες! Η Δύση σε περιμένει!

Αφιερωμα : φυλετικες μαχες!

Οι Φυλετικές Μάχες είναι ένα on-line παιχνίδι που παίζεται στον μεσαίωνα. Ο κάθε παίκτης ελέγχει ένα χωριό και επιδιώκει δόξα και δύναμη.

Αφιερωμα: War 2 . To απολυτο ελληνικο παιχνιδι στρατηγικης!!!


Το «WAR2: ΣΕΙΡΗΝΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥ» είναι ένα online δικτυακό παιχνίδι που μεταφέρει τους παίκτες πίσω στα συναρπαστικά χρόνια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου. Σε έναν κόσμο που μαστίζεται από τον πόλεμο, μπορείς να γίνεις ο στρατιωτικός διοικητής μιας πόλης που αγωνίζεται να επιβιώσει, να αναπτυχθεί και τελικά να επιβληθεί ως ισχυρή δύναμη.

Τα 10 καλυτερα παιχνιδια στο PC χωρις εγκατασταση!

Οn-line παιχνίδια. Περάστε διασκεδαστικά τις ελεύθερες ώρες.
Όλοι λίγο πολύ τσακίσαμε τα χωραφάκια μας στο Farmville, και κυνηγήσαμε μαφιόζους στο Mafia Wars… Τώρα ήρθε η δεύτερη γενιά Browser Games που πραγματικά είναι ανυπέρβλητα.
Με 1,000,000 έλληνες να παίζουν… θα μείνεις εσύ χωρίς να δοκιμάσεις έστω και λίγο?
Δες τα: